ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κρίσιμη συνάντηση σήμερα με Βέμερ

Σήμερα θα συναντηθεί η πλευρά του Παναθηναϊκού με εκείνη του Γενς Βέμερ, με στόχο να βρεθεί η λύση με την οφειλή του τριφυλλιού προς τον Γερμανό μπακ, ο οποίος ζητάει ένα μεγάλο ποσό μπροστά.

Κρίσιμη συνάντηση σήμερα με Βέμερ

Το θέμα του Στάθη Ταυλαρίδη έκλεισε θετικά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έφτασε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μαζί του και πλέον θέλει να κάνει το ίδιο και με τον Γενς Βέμερ. Στον Γερμανό οφείλονται συνολικά περίπου 600.000 ευρώ και η υπόθεσή του είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί αύριο.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει σήμερα συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να αποφευχθεί ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών από το τριφύλλι. Ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο Βέμερ στις επαφές των προηγούμενων ημερών έμοιαζε ανένδοτος ως προς τα χρήματά του και ζητάει από τον Παναθηναϊκό ένα μεγάλο ποσό μπροστά προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια σε διακανονισμό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 15.957 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πληροφορίες θέλουν τον Γερμανό πρώην μπακ του Παναθηναϊκού να απαιτεί περίπου 300.000 ευρώ προκειμένου να… κάνει πίσω, ένα ποσό πάντως που θεωρείται σχεδόν απίθανο να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να του το δώσει αυτή τη στιγμή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.