ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Δεν έχουν μάθει να χάνουν οι Αγγελόπουλοι – Δεν ξέρει να… σουτάρει ο Παναγιώτης»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλάει ανοικτά για την κόντρα του με τους αδελφούς Αγγελλόπουλους και «ρίχνει» μια απολαυστική ατάκα για το instagram του Παναγιώτη!

Γιαννακόπουλος: «Δεν έχουν μάθει να χάνουν οι Αγγελόπουλοι - Δεν ξέρει να... σουτάρει ο Παναγιώτης»

Για τη διαρκή ένταση με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε:

Θεωρείτε ανέφικτο ένα moratorium με τους αδελφούς Αγγελόπουλου, ώστε, εάν όχι να συνεργασθείτε και να συμπορευθείτε, τουλάχιστον να μη βρίσκεστε σε μόνιμη πολεμική διαμάχη;

«Παρόλο που εκείνοι ξεκίνησαν την αντιπαράθεση επιτιθέμενοι άνευ λόγου και αιτίας σε εμένα, μετά τον νικηφόρο για τον Παναθηναϊκό Τελικό Κυπέλλου τη σεζόν 2012-13, έχω κάνει επανειλημμένες προσπάθειες και ατελείωτες υπερβάσεις, ώστε να υπάρξει το moratorium που αναφέρετε. Αυτό το γνωρίζει καλά όλος ο μπασκετικός κόσμος. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν μάθει να χάνουν και απ’ ότι φαίνεται, δεν θα μάθουν ποτέ».

-Θα κάνατε follow στο Instagram τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο;

«Αδύνατον να πιστέψω πλέον ότι όντως ο λογαριασμός RED3POINTER είναι ο Παναγιώτης, αφού δεν ξέρει να σουτάρει…»

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα στο τεύχος 345 του All Star Basket που κυκλοφορεί από την Τετάρτη 7 Μαρτίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...