ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασιλειάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Έχει βάση το δημοσίευμα για ΟΑΚΑ και Γιαννακόπουλο»

Διαβάστε πως ο υφυπουργός αθλητισμού επιβεβαίωσε το δημοσίευμα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό.

Βασιλειάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Έχει βάση το δημοσίευμα για ΟΑΚΑ και Γιαννακόπουλο»

Στην πλήρη επιβεβαίωση των πληροφοριών σχετικά με το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ με στόχο την είσοδό του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον υφυπουργό εκείνος παραδέχθηκε ότι έχουν βάση οι πληροφορίες οι οποίες δημοσιεύονται και στη Livesport.

«Έχουν βάσει τα όσα υποστηρίζει το σημερινό δημοσίευμα», ήταν τα λόγια του υφυπουργού ο οποίος αρνήθηκε όμως να μιλήσει περισσότερο και να μπει σε λεπτομέρειες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O Γιώργος Βασιλειάδης βρίσκεται στην Πάτρα και με την επιστροφή του είναι πιθανό να τρέξει τις εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...