ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Μολίνς η αποστολή του Παναθηναϊκού

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς επέστρεψε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με Μολίνς η αποστολή του Παναθηναϊκού

Ο Σουηδός, μετά τον τραυματισμό του, είναι ξανά στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Εβρίτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βλαχοδήμο, Κάτσε, Οικονόμου, Άλτμαν, Λουτσιάνο και Μυστακίδη. Την θέση του Βλαχοδήμου κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Διούδης, ενώ στην αποστολή είναι και ο Κότσαρης.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους Διούδη, Κότσαρη, Γιόχανσον, Κουρμπέλη, Αυλωνίτη, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Τζανδάρη, Λουντ, Μουνιέ, Κουλιμπαλί, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Στάικο, Μπουζούκη, Πίσπα, Κουντουριώτη, Μολίνς και Ευαγγέλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ