ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκπρόσωπος Redstone: «Σύντομα θα ενημερωθείτε για το ΟΑΚΑ…» (pic)

To «τιτίβισμα» του νομικού εκπροσώπου ενός εκ των funds που έχει ως σύμμαχο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το ΟΑΚΑ.

Εκπρόσωπος Redstone: «Σύντομα θα ενημερωθείτε για το ΟΑΚΑ...» (pic)

Την Παρασκευή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω της γραπτής του δήλωσης, αποκάλυψε τα τρία fund που έχει ως «συμμάχους» για το πρότζεκτ «Athens Alive OAKA», με τη Redstone να βρίσκεται ανάμεσά τους.

Ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας, Μαρκ Αλεξάντερ, τοποθετήθηκε λίγη ώρα μετά τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, γεγονός που ώθησε τους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά και τους Έλληνες δημοσιογράφους στο να τον αναζητήσουν μέσω των social media.

Ο Αλεξάντερ, με «τιτίβισμά» του το βράδυ της Παρασκευής ανέφερε τα εξής: «Αν είσαι νέος ακόλουθός μου και ενδιαφέρεσαι για τις δραστηριότητες της Redstone στην Ελλάδα, το προφίλ μου πρόκειται να σε κάνει να βαρεθείς γιατί ασχολείται με τις πολιτικές εξελίξεις στο Η.Β. Σας διαβεβαιώ πάντως πως ό,τι αφορά την δραστηριότητα της εταιρείας στην Ελλάδα θα αναρτηθεί σύντομα με λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα μας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.