ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Επιστροφή για διπλή «μάχη» στη Basket League, θεραπεία ο Παππάς

Προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, εν όψει των δύο «κολλητών» αναμετρήσεων για τη Basket League.

Επιστροφή για διπλή «μάχη» στη Basket League, θεραπεία ο Παππάς

Η ήττα στη Μαδρίτη ανήκει πλέον στο παρελθόν και προτού οι παίκτες του Πασκουάλ βάλουν στο μυαλό τους το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι (με τη Μάλαγα στις 16/3), θα πρέπει να κάνουν μια προσωρινή πλην… κουραστική «στάση» στη Basket League για τα δύο κολλητά ματς του ΟΑΚΑ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ και οι παίκτες του μετέβησαν σήμερα το απόγευμα στο κλειστό ώστε να προετοιμαστούν για τα δύο back to back παιχνίδια με τον Πανιώνιο (11/3) και την Κύμη (13/3) στην έδρα τους, προτού αναχωρήσουν για τη Μάλαγα.

Ο Καταλανός τεχνικός είδε τους παίκτες του να βγάζουν το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, εκτός από τον Νίκο Παππά που συνέχισε θεραπεία για να ξεπεράσει το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη στο δεξί του πόδι.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.