ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (19:30 - PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

«Λαβωμένος», αλλά με τεράστιο κίνητρο!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, δίχως να υπολογίζει σε αρκετές πολύτιμες μονάδες του, με ισχυρό όμως κίνητρο για νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πεντάδας.

«Λαβωμένος», αλλά με τεράστιο κίνητρο!

Ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στον Παναθηναϊκό είναι η είσοδος στην πρώτη και προνομιούχο πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, για λόγους πρεστίζ αλλά κυρίως και για την γρήγορη αποκατάσταση της «ζημιάς» που αναμένεται να υποστεί ο σύλλογος από την UEFA.

Η ποινή για τον μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω μη διευθέτησης των οικονομικών υποχρεώσεών του, καλεί τον Παναθηναϊκό να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στις τελευταίες αγωνιστικές, ούτως ώστε να πάρει μια θέση στην πεντάδα και να «εξαλείψει» από την πρώτη σεζόν την τιμωρία του, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην Ευρώπη από τη μεθεπόμενη σεζόν (2019/20).

Το κίνητρο είναι ισχυρό και το πρώτο βήμα για ένα δυναμικό φινάλε έχει ήδη γίνει μετά από τις δύο σερί επιτυχίες με Λάρισα και Λαμία αλλά και τον βαθμό στο Φάληρο. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (19:30), οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους ψάχνοντας άλλη μια νίκη στην προσπάθεια που γίνεται για φινάλε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην κατάταξη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αστέρας έχει ανοδική πορεία από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Βλαχοδήμου, Κάτσε, Οικονόμου, του τραυματία Άλτμαν και των ανέτοιμων Λουτσιάνο και Μυστακίδη.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κότσαρης, Διούδης, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας και Μολίνς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...