ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ATHENS ALIVE OAKA

Ο ρόλος Κυβέρνησης – Τρόικα στο πρότζεκτ Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ

Το «μπαλάκι» πλέον πηγαίνει στην πλευρά των αρμόδιων φορέων της Πολιτείας και της Τρόικα για το σχέδιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τι περιμένει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο ρόλος Κυβέρνησης - Τρόικα στο πρότζεκτ Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε την Παρασκευή τα τρία ξένα funds (ΑΕCOM, Redstone, Bluerock) τα οποία θα σταθούν αρωγοί στο πρότζεκτ για την αναμόρφωση του ΟΑΚΑ που θα αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Το σχέδιο Γιαννακόπουλου έχει περάσει στην εποπτεία της Κυβέρνησης η οποία ουσιαστικά έχει πλέον υπό την ευθύνη της τις επόμενες κινήσεις ώστε να προχωρήσει σε επίπεδο σχεδιασμών.

Το πρώτο μέλημα των αρμοδίων είναι να έρθουν σε επαφή με την Τρόικα, να παρουσιάσουν την πολυσέλιδη έκθεση που αφορά το «Athens Alive OAKA» και να πείσουν τους θεσμούς ότι η εν λόγω επένδυση πρέπει να εξαιρεθεί από το χαρτοφυλάκιο του Υπερταμείου. Ουσιαστικά, οι θεσμοί θα πρέπει να πειστούν ότι η Κυβέρνηση θα αξιοποιήσει καλύτερα τις εγκαταστάσεις οι οποίες θα υποστούν ολική αναμόρφωση μέσω της επένδυσης που προτίθενται να κάνουν τα funds με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία ότι η Τρόικα θα πειστεί και θα δώσει το «πράσινο» φως για το πρότζεκτ.

Τα δύο κρίσιμα ραντεβού που θα δρομολογήσουν το θέμα είναι εκείνο του Αλέξη Τσίπρα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη αλλά και εκείνο της εκτελεστικής διευθύντριας του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, Ράνιας Αικατερινάρη, με τον επόπτη του Υπερταμείου, Ζακ Λε Παπ. Εφ’ όσον όλα πάνε καλά και οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ διατηρηθεί υπό τη «σκέπη» της Γ.Γ.Α, τότε θα υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ της πλευράς Γιαννακόπουλου και των αρμοδίων υπουργείων για την έκταση που θα παραχωρηθεί (με ενοίκιο) για το πρότζεκτ αναμόρφωσης και εφ’όσον ξεκαθαριστεί το εν λόγω ζήτημα θ’ ακολουθήσει διαγωνισμός.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.