ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17:00 PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Αφύπνιση, αντίδραση και αλλαγή σκηνικού

Ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία κόντρα στον Πανιώνιο να κάνει το πρώτο βήμα για το «γύρισμα» του διακόπτη από το «off» στο «on», εν όψει της τελικής ευθείας στην Ευρωλίγκα.

Αφύπνιση, αντίδραση και αλλαγή σκηνικού

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα αποτέλεσαν πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν γερά στο κόλπο της διεκδίκησης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, με την εξέλιξη αυτή άφησε ως «προίκα» ορισμένα θέματα στην ψυχολογία της ομάδας.

Ευκαιρία για ανασύνταξη και αντεπίθεση υπάρχει, έστω κι αν ο χρόνος για ανάλυση είναι λίγος, με αποτέλεσμα η ομάδα του Πασκουάλ να ψάχνει τρόπους και λύσεις για την αλλαγή σελίδας εν όψει της τελικής ευθείας στην Euroleague μέσα από το παρκέ.

Τα δύο back to back παιχνίδια στην Basket League με Πανιώνιο (σήμερα στις 17:00) και Κύμη (13/3 στο ΟΑΚΑ) αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία αντεπίθεσης για τους «πράσινους», οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν την χαμένη ψυχολογία τους μετά το 0/3 και να δουν από διαφορετικό πρίσμα το φινάλε της regular season στην Ευρωλίγκα, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα εν όψει πλέι οφ.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κόντρα στον Πανιώνιο, το «τριφύλλι» θα δοκιμάσει να κάνει το πρώτο βήμα για την αντιστροφή του κλίματος, διατηρώντας αψεγάδιαστη την αήττητη ως τώρα πορεία του στην Basket League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...