ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

H έμπνευση που κόντεψε να μπει σε κάδρο και η γκολάρα κόντρα στην Παρί! (pics&vid)

Πρέπει να έχεις την απαραίτητη «ποδοσφαιρική» τρέλα για να το τολμήσεις, ή να σε λένε Άντονι Μουνιέ. Το «καρέ» της μεγάλης ευκαιρίας με τον Αστέρα Τρίπολης και το ωραιότερο γκολ του Γάλλου εξτρέμ.

H έμπνευση που κόντεψε να μπει σε κάδρο και η γκολάρα κόντρα στην Παρί! (pics&vid)

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το σθένος και τον τρόπο να αφήσει πίσω του την παγωμάρα που προκάλεσε το γκολ του Μανιά, απαντώντας με την παλικαρίσια προσπάθεια και την άψογη εκτέλεση του Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Αθανασιάδη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο ματς με τον Αστέρα (1-1).

Η προσπάθεια του Φινλανδού ήταν εξαιρετική, ωστόσο επισκιάστηκε από την υπέροχη προσπάθεια που έκανε ο συμπαίκτης του, Άντονι Μουνιέ, περίπου δέκα λεπτά προτού σημειωθεί το γκολ της ισοφάρισης. Με τη μπάλα να βρίσκεται στον αέρα, ο 30χρονος εξτρέμ δεν το σκέφτηκε καθόλου και πήρε την απαραίτητη στάση για να δοκιμάσει ένα απίθανο ανάποδο ψαλίδι.

Ο Γάλλος το έκανε, άφησε άγαλμα τον Αθανασιάδη, ωστόσο για λίγα εκατοστά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, προσκρούοντας στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης. Η Λεωφόρος ξεσηκώθηκε και από την ψυχή όλων βγήκε ένας μίνι αναστεναγμός, καθώς εμπνεύσεις σαν αυτή του Μουνιέ ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο και λίγο πολύ θα ευχαριστούσε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, διότι σε τέτοιες φάσεις, απλά δεν χωρούν οπαδικά!

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.450 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται το απαραίτητο απόθεμα ποδοσφαιρικής… τρέλας, ώστε να δοκιμάσεις να σκοράρεις κατ’ αυτόν τον τρόπο, αναλογιζόμενος τις συνθήκες που επικρατούν, με το ματς να πλησιάζει στην τελική ευθεία και την ομάδα σου να βρίσκεται πίσω στο σκορ εντός έδρας.

Ο Μουνιέ το τόλμησε και για λίγα εκατοστά δεν δικαιώθηκε. Αν έμπαινε το γκολ, θα γινόταν πρώτο θέμα στην Ελλάδα, θα έβαζε υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα τέρματα της σεζόν (και όχι μόνο) και το καρέ που είδατε παραπάνω θα κοσμούσε το σπίτι του Γάλλου εξτρέμ.

Η μπάλα όμως έχει τους δικούς της νόμους. Δεν δικαιώνει πάντοτε τους τολμηρούς. Ωστόσο ο Μουνιέ, κέρδισε το χειροκρότημα των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι κατέκλυσαν το προφίλ του στα social media κάνοντας σχόλια του τύπου: «Βάλτο ρε παιχταρά να τρελαθούμε»…

Πάντως, το παρήγορο είναι πως ο Μουνιέ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει εκ νέου για να πετύχει ένα γκολ-φαντεζί, καθώς το «παλμαρέ» του αποδεικνύει ότι… το έχει. Τρανό παράδειγμα, η έμπνευσή του ως παίκτης της Μονπελιέ στην εντός έδρας ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν (2-1) στις 16 Μαΐου του 2015, όταν δοκίμασε την τύχη του και δικαιώθηκε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...