ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΑΚΑ

«To Athens Alive θα είναι συναρπαστικό – Περιμένουμε την έγκριση της κυβέρνησης»

Η επίσημη κοινοπραξία του Athens Alive ενημερώνει μέσω ανακοίνωσής της τα δεδομένα για το πρότζεκτ που αφορά το ΟΑΚΑ.

«To Athens Alive θα είναι συναρπαστικό – Περιμένουμε την έγκριση της κυβέρνησης»

«Το «Athens Alive» βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας.

Η κοινοπραξία του «Athens Alive» (News Agency, Redstone, Bluerock, AECOM, και Colliers) μόλις ολοκλήρωσαν μια μελέτη σε ένα πρότζεκτ που, εάν εγκριθεί, θα αλλάξει το επιχειρηματικό και ψυχαγωγικό τοπίο της Αθήνας. Πλέον αναζητούμε την έγκριση από την κυβέρνηση η οποία θα μας επιτρέψει να πάμε το πρότζεκτ στο επόμενο στάδιο, της πλήρους μελέτης.

Ας μην λησμονούμε ότι το ΟΑΚΑ ήταν το κεντρικό μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, μέσω της τελετής έναρξης και λήξης, σε μια διοργάνωση που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων. Από εκείνη την εποχή, οι πολίτες των Αθηνών δεν είχαν ουσιαστικές, νέες υποδομές αναψυχής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμείς θα σεβαστούμε το αθλητικό κληροδότημα και θα διατηρήσουμε τη στέγη του Καλατράβα για τις επόμενες γενεές, κάτι που είναι αξιοσέβαστο από την κοινοπραξία του Athens Alive. Το Athens Alive θα προσφέρει στη βόρεια πλευρά της Αθήνας έναν νέο χώρο, με εστίαση στον υγιή τρόπο ζωής.

Σύγχρονα γραφεία και χώροι, πολυτελή ξενοδοχεία, θεματικά πάρκα, εστιατόρια, καταστήματα λιανικής πώλησης, ερασιτεχνικές αθλητικές πίστες, τοίχοι αναρρίχησης και τα νέα «σπίτια» για τρία από τα σημαντικότερα franchise της Αθήνας ενωμένα από έναν δρόμο μήκους πέντε χιλιομέτρων, κατάλληλο για τζόγκινγκ.

Τo Αthens Alive θα είναι μία από τις πιο συναρπαστικές και προσβάσιμες περιοχές αθλητισμού και ψυχαγωγίας του κόσμου. Η ανάπτυξη του επιχειρήματος αυτού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, η πρόοδος έρχεται βήμα – βήμα. Το επόμενο βήμα απαιτεί στέρεες δεσμεύσεις τόσο από την πολιτεία όσο και από τους εμπλεκόμενους ιδιωτικούς φορείς.Αυτές οι δεσμεύσεις είναι ακριβώς αυτό που δημιουργεί η κοινοπραξία αυτή τη στιγμή.»

Η κοινοπραξία του Athens Alive συγκροτήθηκε ώστε να μετατρέψει τον χώρο του ΟΑΚΑ σε ένα μοντέρνο και προσβάσιμο αθλητικό και ψυχαγωγικό προάστιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.