ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκάθαρο μήνυμα Λουτσιάνο: «Δεν είναι συμπεριφορά αυτή, θέλω να με σέβεστε»

Οι ατάκες που ειπώθηκαν στην πρώτη συνάντηση μεταξύ του Λουτσιάνο Νέβες και της διοίκησης. Έστειλε τελεσίγραφο για τις οφειλές ο Βραζιλιάνος.

Ξεκάθαρο μήνυμα Λουτσιάνο: «Δεν είναι συμπεριφορά αυτή, θέλω να με σέβεστε»

Τη Δευτέρα, οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχαν συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Λουτσιάνο Νέβες, Ντανίλο Σίλβα, ώστε να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα των οφειλών του τριφυλλιού προς τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Στη συνάντηση, η πλευρά του Παναθηναϊκού τόνισε ότι λίαν συντόμως θα μπουν κάποια χρήματα στον λογαριασμό του παίκτη, ο οποίος αποτελεί τη μοναδική περίπτωση στο πράσινο ρόστερ που δεν έχει λάβει το ποσό που αντιστοιχεί στη δόση του Οκτώβρη.

Πέραν των διαβεβαιώσεων από πλευράς τριφυλλιού, ο Λουτσιάνο φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα λέγοντας τα εξής, σύμφωνα με την «Πράσινη»: «Δεν έχω πάρει χρήματα από τον Οκτώβριο επειδή είμαι τραυματίας. Αυτή δεν είναι συμπεριφορά. Σεβαστείτε με και δώστε μου τα χρήματά».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.323 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.