ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σκάει» θέμα με Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό

Ποιες οι προθέσεις του Ισπανού και πόσα λεφτά του χρωστά ο Παναθηναϊκός.

«Σκάει» θέμα με Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δίνει εδώ και λίγους μήνες μια «άνιση» μάχη στο μέτωπο των προσφυγών, προσπαθώντας να αποφύγει τις προβλεπόμενες ποινές από την αδυναμία του να καταβάλει τα οφειλόμενα σε πρώην ποδοσφαιριστές, είτε μέσω διακανονισμών είτε των αναβολών των υποθέσεων που οδηγούνται στα δικαστήρια.

Την ώρα που οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους υποθέσεις όπως αυτή του Βέμερ που είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος μπελάς για τον σύλλογο, έρχεται στο προσκήνιο και το θέμα του Σέρχιο Σάντσεθ. Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν έχει άλλη υπομονή και αναμένεται να μπει και εκείνος στο «κλαμπ» εκείνων που κινήθηκαν νομικά κατά του συλλόγου ώστε να εισπράξουν τα δεδουλευμένα τους.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», η υπομονή του Σάντσεθ εξαντλήθηκε και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει μέσω της FIFA και του δικηγόρου του προσφυγή, ζητώντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 800.000 ευρώ που του οφείλεται από το «τριφύλλι».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.389 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...