ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: «Είναι ωραίο όταν μπαίνουν τα σουτ»

Οι δηλώσεις του Κέι Σι Ρίβερς μετά τη νίκη επί της Μάλαγα.

Ρίβερς: «Είναι ωραίο όταν μπαίνουν τα σουτ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέι Σι Ρίβερς: 

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν βάλαμε τα σουτ, φαινόταν μια δύσκολη νύχτα. Μείναμε ενωμένοι και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένταση. Πήραμε τον έλεγχο, αρχίζοντας από το τέταρτο δεκάλεπτο. Τα σουτ μας βοήθησαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νικ μοίρασε πολύ καλά την μπάλα, ο Λεκαβίτσιους μας έδωσε ώθηση. Βρήκαμε ρυθμό και μετά ήταν δύσκολο για εκείνους να επιστρέψουν. Δείξαμε υπομονή, θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Βοήθησαν και τα σουτ και η άμυνα. Δούλεψε για εμάς. Είναι ωραίο όταν μπαίνουν τα σουτ.

Θέλαμε μια νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ στην Euroleague. Κάνουμε νίκες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, αλλά είναι διαφορετικό στην Euroleague. Είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρνουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της χρονιάς. Πρέπει να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο για 40′ στα επόμενα τέσσερα ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να “παλέψουμε”, να πάρουμε εκτός έδρας νίκες και να “προστατεύσουμε” την έδρα μας, για να βάλουμε τους εαυτούς μας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.