ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ 3-1 (20-25, 25-16, 25-19, 25-23)

Κατάθεση ψυχής, μήνυμα παραμονής!

Συνεχίζεται η αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, με το «τριφύλλι» να επικρατεί του Φοίνικα Σύρου με 3-1 σετ στην Κυψέλη για την 21η αγωνιστική της Volley League Aνδρών.

Κατάθεση ψυχής, μήνυμα παραμονής!

Ασταμάτητοι μοιάζουν οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν την εξαιρετική πορεία τους στο πρωτάθλημα και έφτασαν στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους επικρατώντας με 3-1 σετ του Φοίνικα Σύρου στο κλειστό της Κυψέλης και έκαναν μεγάλο βήμα παραμονής, έχοντας μαθηματικές ελπίδες ακόμη και για είσοδο στην οκτάδα.

Η ομάδα της Σύρου κατάφερε να βάλει δύσκολα στο «τριφύλλι» καθώς πήρε το πρώτο σετ με 25-20, ωστόσο η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι ισοφάρισαν παίρνοντας το δεύτερο σετ με σκορ 25-16 και στη συνέχεια σφράγισαν τη νίκη τους (25-19 το 2ο και 25-23 το 4ο).

Τραγικός Παναθηναϊκός και ήττα με κάτω τα χέρια στο Ρέντη
Τραγικός Παναθηναϊκός και ήττα με κάτω τα χέρια στο Ρέντη 370 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Παναθηναϊκό, εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των Ζονάτας, με 18 πόντους και τρεις άσους, Τζόνσον (16 πόντους και δύο άσους) και Μπατατζίμ με 14 πόντους. Η ομάδα του Ανδρεόπουλου ανέβηκε στους 25 πόντους και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες ακόμη και για την αποφυγή των πλέι άουτ.

Τα σετ: 3-1 (20-25, 25-16, 25-19, 25-23)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...