ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρόντες στη «διαβολοβδομάδα» οι Παππάς – Λοτζέσκι!

Καλά νέα για τον Τσάβι Πασκουάλ εν όψει των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων στην Euroleague.

Παρόντες στη «διαβολοβδομάδα» οι Παππάς - Λοτζέσκι!

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από τη Μάλαγα έχοντας το «διπλό» (90-79) στις βαλίτσες του και ανεβασμένη ψυχολογία εν όψει της τελικής ευθείας στην Euroleague.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει μπροστά της δύο κρίσιμα παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα (20/3) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός, 22/3) τα οποία εν πολλοίς θα καθορίσουν την τελική θέση που θα λάβει το τριφύλλι εν όψει των πλέι οφ.

Στις δύο κρίσιμες μάχες, ο Καταλανός τεχνικός θα έχει στο πλευρό του τους Νίκο Παππά και Ματ Λοτζέσκι οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και έδωσαν κανονικά το παρών στο ΟΑΚΑ στην σημερινή μεσημεριανή προπόνηση, η οποία άνοιξε τον κύκλο της προετοιμασίας εν όψει Ερυθρού Αστέρα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.375 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Μάρκους Ντένμον, που ταλαιπωρείται από θλάση στην αριστερή γαστροκνημική, πρόβλημα που τον ανάγκασε να μείνει την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής στο ματς με τη Μάλαγα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.