ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θερμή υποδοχή στο Πόρτλαντ για Παπαγιάννη!

Ο νέος προπονητής του «Papa G» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα σέντερ.

Θερμή υποδοχή στο Πόρτλαντ για Παπαγιάννη!

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής, ο Γιώργος Παπαγιάννης θα τελειώσει την τρέχουσα σεζόν στο Πόρτλαντ, φορώντας τη φανέλα των Μπλέιζερς, οι οποίοι του προσέφεραν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι.

Για τον Παπαγιάννη μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο κόουτς των Μπλέιζερς, Τέρι Στοτς: «Είναι εξαιρετικό παιδί, πολύ ψηλός και με καλό σουτ. Μπορεί να αλλοιώνει προσπάθειες γύρω από το καλάθι και έχει εξαιρετική νοοτροπία. Είναι μόλις 20. Έχει πολύ ενδιαφέρον ως παίκτης»,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.