ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά…»

O Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την κρούση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το τέλος της συνεργασίας του με τους Κινγκς.

Παπαγιάννης: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά...»

Όπως έγινε γνωστό από την Κυριακή, ο Γιώργος Παπαγιάννης θα συνεχίσει την προσπάθεια καθιέρωσης στο ΝΒΑ φορώντας πλέον την φανέλα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, ωστόσο αποκάλυψε, μιλώντας στο eurohoops.net, ότι είχε δεχθεί κρούση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά την αποχώρησή του από τους Κινγκς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο eurohoops.net:

«Είχα μια προσφορά από τον Παναθηναϊκό να γυρίσω πίσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο, τον κ. Γιαννακόπουλο, που μου έκανε αυτή την πρόταση, που με πίστεψε και με εμπιστεύτηκε ξανά. Αποφάσισα όμως να κάτσω στην Αμερική, να κοιτάξω τι επιλογές μπορούσα να έχω. Κατευθείαν την επόμενη μέρα όταν είχα κοπεί από την ομάδα, μεταφέρθηκα εδώ στο Λ.Α., άρχισα προπονήσεις κανονικά, γυμναστήριο, έκανα και μποξ, οπότε θα μπορούσα να έχω τη φυσική κατάσταση όπως ήταν»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.