ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ATHENS ALIVE

Επίσημη επιστολή για την ΠΑΕ από το επενδυτικό σχήμα Γιαννακόπουλου

Το επενδυτικό σχήμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έκανε και επίσημα γνωστό το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Γιάννη Αλαφούζο.

Επίσημη επιστολή για την ΠΑΕ από το επενδυτικό σχήμα Γιαννακόπουλου

Επίσημη «κρούση» στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε η κοινοπραξία που έχει σχηματίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ, το οποίο περιλαμβάνει φυσικά ολόκληρο τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα το επενδυτικό σχήμα του Γιαννακόπουλου έστειλε επίσημη επιστολή στην «πράσινη» ΠΑΕ κάνοντάς της γνωστές τις προθέσεις της, με στόχο να τρέξουν οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Μάλιστα υπήρξε επαφή της πλευράς Γιαννακόπουλου με εκείνη του Αλαφούζου για ολόκληρο το πλάνο της επένδυσης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως η κοινοπραξία με τις εταιρείες «κολοσσούς» θέλουν να κινηθούν με γοργά βήματα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

H συγκεκριμένη εξέλιξη είναι σημαντική, ωστόσο υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος μπροστά. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως για να προχωρήσει το επενδυτικό σχήμα στην αγορά της χρεωμένης ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα πρέπει πρώτα η κυβέρνηση να ανάψει το πράσινο φως για την πολιτεία του ΟΑΚΑ.

Η υπόθεση πάντως βρίσκεται σε καλό δρόμο έτσι ώστε η κοινοπραξία να πάρει την έγκριση από την κυβέρνηση για την επένδυση στο Ολυμπιακό Στάδιο, η οποία ταυτόχρονα θα αναγεννήσει και ολόκληρο τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...