ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σενάριο» για αλλαγή σκυτάλης στην ΚΑΕ Ολυμπιακός – Mπάσιμο Μαρινάκη;

Οργιάζουν οι φήμες.

«Σενάριο» για αλλαγή σκυτάλης στην ΚΑΕ Ολυμπιακός - Mπάσιμο Μαρινάκη;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σελίδας onsports.gr, οι Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναζητούν συμπαίκτη για τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχοντας ανοικτό ακόμη και το ενδεχόμενο της παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Μάλιστα, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχουν πρόβλημα ρευστότητας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα δυο αδέρφια έχουν συζητήσεις με τον  Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ενδιαφέρεται να κάνει… μπάσιμο στο μπάσκετ, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του την χορηγό-εταιρία της Εuroleague, την τουρκική DOGUS, με τον ιδιοκτήτη της οποίας ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις σχέσεις. 

AdTech Ad

Οπως συνεχίζει το δημοσίευμα του onsports.gr, “Ο εφοπλιστής Γιώργος Λεριώτης και στενός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι από τα πρόσωπα που έχουν αναλάβει… δράση και αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες θα έχει ρόλο κλειδί στο «αύριο» της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον αποδειχτεί ότι ο καπνός κρύβει και φωτιά, ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να αλλάξει και πάλι χέρια σε λιγότερο από 15 χρόνια ή τουλάχιστον να… διευρύνει τη διοίκηση με κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντος Μαρινάκη”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...