ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει τον Μαρίνο Ουζουνίδη

Παίζει «δυνατά» για τους Κύπριους το όνομα του Εβρίτη τεχνικού, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει τον Μαρίνο Ουζουνίδη

Το σενάριο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Μαρίνο Ουζουνίδη αναφέρεται στην σημερινή έκδοση της εφημερίδας «Sportday», η οποία τονίζει ότι ο Εβρίτης τεχνικός του «τριφυλλιού» βρίσκεται στο στόχαστρο του κυπριακού συλλόγου.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε περάσει από τον σύλλογο τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, με το όνομά του να συνδέεται εκ νέου με την ομάδα.

Το φετινό ρόστερ που διαχειρίζεται ο Γιώργος Δώνης κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο από τον Απόλλωνα Λεμεσού, γεγονός που αν συμβεί τότε θα δυσκολέψει την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στο τιμόνι της ομάδας, με το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη να είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται ως πιθανοί αντικαταστάτες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.