ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτό είναι το βίντεο του Γιαννακόπουλου για τα διαιτητικά λάθη, Ολυμπιακό και Φενέρ! (vid)

Δείτε ολόκληρο το βίντεο το οποίο έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τα διαιτητικά λάθη της Ευρωλίγκας.

Αυτό είναι το βίντεο του Γιαννακόπουλου για τα διαιτητικά λάθη, Ολυμπιακό και Φενέρ! (vid)

«Τους τελευταίους μήνες έχουμε παρατηρήσει ένα σύνολο γεγονότων που θέτουν σε κίνδυνο την αξία και ελκυστικότητα της διοργάνωσης της Euroleague αλλά και την επένδυσή μας, σε χρόνο και χρήμα. 

Σε αυτό το DVD και την παρουσίαση, θα βρείτε όλα τα στοιχεία που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι κάποιες ομάδες στην Euroleague, κυρίως ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε, τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης από τους διαιτητές, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την άδικη αντιμετώπιση των άλλων ομάδων που τις αντιμετωπίζουν», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.