ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Είπε όχι σε πρόταση για «κούρεμα» ο Κοτσόλης

Δεν αποδέχθηκε την πρόταση του «τριφυλλιού» ο Κοτσόλης.

Είπε όχι σε πρόταση για «κούρεμα» ο Κοτσόλης

Ο Στέφανος Κοτσόλης προχώρησε την περασμένη εβδομάδα σε δέσμευση των λογαριασμών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ληξιπρόθεσμη οφειλή ύψους 63.000 ευρώ από το τριφύλλι. Συνολικά, ο σύλλογος του οφείλει 83.000 ευρώ συν τα λεφτά της εφορίας (45.000 ευρώ).

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον πρώην ποδοσφαιριστή του την καταβολή ενός μέρους των συνολικών οφειλομένων και «κούρεμα» του υπόλοιπου ποσού, με τον Κοτσόλη να απαντά αρνητικά στην προοπτική «ψαλιδίσματος» καθώς πρόκειται για δεδουλευμένα και όχι κάποια αποζημίωση.

Όσον αφορά την εφορία, οι «πράσινοι» δεν αναγνωρίζουν το ποσό που επιζητά ο πρώην ποδοσφαιριστής τους και όλα δείχνουν ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει στα δικαστήρια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.725 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...