ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιαννακόπουλος σε επενδυτές: “Να πάρουμε άμεσα στην ΠΑΕ”

Σε εξέλιξη η μεγάλη προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τη σωτηρία της.

Γιαννακόπουλος σε επενδυτές:

Οπως διαβάσατε νωρίτερα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα μεταβεί αύριο στο Λονδίνο. Εκεί θα έχει ραντεβού με το επενδυτικό fund που έχει στο πλευρό του και θα τους ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Athens Alive. Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι ο κ. Γιαννακόπουλος δε θα μείνει εκεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα προσπαθήσει να πείσει τους ξένους επενδυτές να κάνουν μια σημαντική διαφοροποίηση στο δικό τους πρότζεκτ και να προχωρήσουν όλοι μαζί άμεσα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ακόμη κι αν δεν έχει δρομολογηθεί το τυπικό σκέλος της έγκρισης για το Athens Alive!

O κ. Γιαννακόπουλος θέλει να τρέξει τις διαδικασίες και φυσικά να σώσει την ΠΑΕ σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο με τον κίνδυνο ακόμη και για υποβιβασμό να είναι ορατός. Ταυτόχρονα, οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα εστιαστούν και στα επόμενα βήματα για το Athens Alive και για τις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση, ώστε να υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις για το εγχείρημα. Ολο αυτό απαιτεί ένα διάστημα 3-4 μηνών. Γι αυτό ο κ. Γιαννακόπουλος θα προσπαθήσει να πείσει τους επενδυτές να κινηθούν άμεσα μαζί του για να πάρουν την πράσινη ΠΑΕ.  Αυτός είναι ο βασικός στόχος της επίσκεψης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Λονδίνο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.978 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...