ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Επιστροφή στην αποστολή για Λουτσιάνο!

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για πρώτη φορά μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού.

Επιστροφή στην αποστολή για Λουτσιάνο!

Σε ρυθμούς… Σπάρτης κινήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να συμπεριλαμβάνει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του στην αποστολή για το αυριανό φιλικό (16:00 – κεκλεισμένων των θυρών) στη Λεωφόρο.

Στην αποστολή μπήκε και ο Λουτσιάνο Νέβες, ο οποίος επανήλθε στα πλάνα του προπονητή του μετά από την πολύμηνη απουσία του λόγω της ρήξης χιαστού που είχε υποστεί. Όπως όλα δείχνουν, ο Βραζιλιάνος θα πάρει ορισμένα λεπτά συμμετοχής στο αυριανό φιλικό για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Εντός αποστολής βρίσκεται και ο Γιάννης Μυστακίδης.

Αντίθετα, εκτός από το αυριανό ματς τέθηκαν οι Σωκράτης Διούδης που ταλαιπωρείται από ίωση αλλά και ο νεαρός Εμμανουηλίδης που έκανε ατομικό πρόγραμμα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...