ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξέσπασμα Μπεργκ: «Είναι άρρωστο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα»

Ο πρώην «πράσινος» φορ μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ξέσπασμα Μπεργκ: «Είναι άρρωστο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ για την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα: 

«Το έζησα μόνος όταν ήμουν στην Ελλάδα, ότι πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζεται τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και γενικότερα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχει καλή προώθηση του ποδοσφαίρου. Αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άρρωστο. Δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω. Ίσως είναι καλύτερα να διακόψουν οριστικά το πρωτάθλημα και να φέρουν ανθρώπους από το εξωτερικό να βρουν λύσεις. Ίσως αυτό είναι μία επιλογή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...