ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Γιαννακόπουλος δίνει μέρος των κερδών του για να σώσουν άμεσα οι επενδυτές την ΠΑΕ

Η εγγύηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς τους επενδυτές, το άγχος του για να παραμείνει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και το σημερινό κρίσιμο ραντεβού στο Λονδίνο.

Ο Γιαννακόπουλος δίνει μέρος των κερδών του για να σώσουν άμεσα οι επενδυτές την ΠΑΕ

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βρίσκεται σήμερα στο Λονδίνο προκειμένου να έρθει σε επαφή με το fund των επενδυτών, θέλοντας να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το «Athens Alive» αλλά και για τα δεδομένα που αφορούν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το τριφύλλι με την στάση του Γιάννη Αλαφούζου οδηγείται στη Β΄ Εθνική και γι΄ αυτό τον λόγο ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να προλάβει τα χειρότερα. Στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να επισπευσθούν οι διαδικασίες για να αλλάξει όσο πιο σύντομα γίνεται χέρια η ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει από τους επενδυτές τη δέσμευση πως θα καταθέσουν νέα συγκεκριμένη πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο, έτσι ώστε να αποκτήσουν άμεσα τον έλεγχο της ομάδας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.890 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να μειώσει σε σημαντικό βαθμό το δικό του ποσοστιαίο μερίδιο συμμετοχής στα πιθανά μελλοντικά κέρδη από την επένδυση στο ΟΑΚΑ, με σκοπό αυτά τα χρήματα που είχαν προϋπολογιστεί στο project να πάνε στην ΠΑΕ για να σωθεί η χρονιά.

Ουσιαστικά ο Γιαννακόπουλος παραιτείται από ένα σημαντικό μέρος των κερδών που θα μπορούσαν να υπάρξουν από τη συμμετοχή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο εγχείρημα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την εγγύση στους επενδυτές για την άμεση είσοδό τους στην ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...