ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπάχια: «Δεν αρκούν τα μεγάλα λόγια κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ρεαλιστής και προσγειωμένος ο προπονητής της Μακάμπι στις δηλώσεις του για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Σπάχια: «Δεν αρκούν τα μεγάλα λόγια κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νέβεν Σπάχια για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Τελ Αβίβ:

«Μετά από μια σκληρή ήττα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε επιστρέφουμε σπίτι μας και υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας στην κανονική περίοδο. Δεν έχει σημασία τι συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε να βγάλουμε ενέργεια στο παιχνίδι μας και θα παλέψουμε για τη νίκη μαζί με τον κόσμο μας.

Φέτος σταματήσαμε πολλούς καλούς παίκτες. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε, όμως θα παλέψουμε για το καλύτερο ξανά. Οι καλές ομάδες έχουν μεγάλο ρόστερ, έτσι υπάρχουν πολλές απειλές. Δεν νομίζω πως ως ομάδα έχουμε την ίδια ποιότητα με τη Φενέρμπαχτσε.

Ανεξάρτητα από τις αγωνιστικές που απομένουν, πρέπει να μάθουμε να ζούμε κόντρα σε κάθε κατάσταση. Κάθε αντίπαλος έχει διαφορετικό στόχο. Δεν είναι καιρός να κάνουμε προβλέψεις. Δεν αρκούν τα μεγάλα λόγια κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.