ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συμφωνία για το «Athens Alive»: 100 εκατ. η επένδυση Γιαννακόπουλου, αφεντικό σε ΠΑΕ-ΚΑΕ, Ερασιτέχνη

Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ξένων επενδυτών στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη στο Λονδίνο.

Συμφωνία για το «Athens Alive»: 100 εκατ. η επένδυση Γιαννακόπουλου, αφεντικό σε ΠΑΕ-ΚΑΕ, Ερασιτέχνη

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και οι εκπρόσωποι των ξένων επενδυτών ήρθαν σε συμφωνία όσον αφορά τη μετοχική σύνθεση του κολοσσιαίου πρότζεκτ ”Athens Alive OAKA”, στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Λονδίνο.

Τα κύρια σημεία της συμφωνίας τους είχαν ως κύριο άξονα το πρότζεκτ αλλά και το διοικητικό status της επόμενης ημέρας στον Παναθηναϊκό, εκεί όπου αφεντικό θα είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όσον αφορά το Athens Alive, η συμμετοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο πρότζεκτ θα είναι της τάξεως του 20%, με το υπόλοιπο ποσοστό να το διαχειρίζεται το consortium των ξένων επιχειρήσεων.

Αντίθετα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει ποσοστό 80% στην ΠΑΕ, την ΚΑΕ αλλά και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για μια τριετία, με το consortium να έχει το υπόλοιπο 20%. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είναι ο μπροστάρης στη νέα εποχή, ως γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, με τους επενδυτές να τρέχουν τα ζητήματα που αφορούν το γήπεδο και τις εμπορικές χρήσεις.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ταμείο του κολοσσιαίου πρότζεκτ υπολογίζεται ότι θα συμβεί με την καταβολή ενός εξίσου υπέρογκου ποσού που κυμαίνεται στα 100 εκατ. ευρώ, ενώ μπορεί να διπλασιαστεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.