ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΛΛΑΓΗ... ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Σωτηρία για τον Παναθηναϊκό: Καταργείται ο υποβιβασμός για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτούνται

Σημαντική και ευχάριστη αλλαγή για τις ΠΑΕ που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν αδειοδότηση για συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ευνοείται ο Παναθηναϊκός, που έχει τεράστιο πρόβλημα.

Σωτηρία για τον Παναθηναϊκό: Καταργείται ο υποβιβασμός για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτούνται

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σκοπεύει να κάνει μια αλλαγή η οποία θα βοηθήσει πολλές ΠΑΕ που έχουν πρόβλημα να εξασφαλίσουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πράσινη, το Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ σκοπεύει να καταργήσει τον υποβιβασμό σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί.

Μια αλλαγή η οποία αν μη τι άλλο θα βολέψει και τον Παναθηναϊκό, καθώς οι πράσινοι βρίσκονται τον τελευταίο καιρό στο προσκήνιο λόγω των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την ομάδα και ελλοχεύει ο κίνδυνος μέχρι και για υποβιβασμό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να αλλάξει η ποινή του υποβιβασμού (που ΔΕΝ εμπεριέχεται στον Κανονισμό Αδειοδότησης, άρα μπορεί να αλλάξει με μια απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ), πρέπει να το αποφασίσει αρχικά η Super League με την θετική ψήφο των ¾ των μελών της, να το εισηγηθεί η λίγκα στην ομοσπονδία και εν τέλει η ΕΠΟ να πάρει την απόφαση.

Η λίγκα, εξάλλου, ζήτησε και παράταση 15 ημερών για την κατάθεση των φακέλων, δηλαδή αντί για 31 Μαρτίου να δοθεί περιθώριο στις ΠΑΕ ως τις 15 Απριλίου.

Πλέον, μένει να δούμε αν όντως πάρει σάρκα και οστά αυτή η απόφαση, αλλά και το ποιες ομάδες θα επωφεληθούν από αυτή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...