ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κράξιμο» Σερφ στη Μακάμπι: «Έκαναν μάγκες Τζέιμς, Καλάθη και Βουγιούκα. Να πάνε σπίτια τους»

Δεν άντεξε το χθεσινό show του Παναθηναϊκού και τη μεγάλη νίκη του τριφυλλιού στο Τελ Αβίβ ο Σβι Σερφ.

«Κράξιμο» Σερφ στη Μακάμπι: «Έκαναν μάγκες Τζέιμς, Καλάθη και Βουγιούκα. Να πάνε σπίτια τους»

“Αυτοί που ευθύνονται για την αποτυχία της Μακάμπι πρέπει να πάνε σπίτια τους », γράφει στο άρθρο του στο One.co.il, ενώ επιτίθεται και στον Νέβεν Σπάχια. «Δεν μπορώ να δω πού τα πήγε καλύτερα από τον Άιναρς Μπαγκάτσκις», αναφέρει, ενώ τονίζει πως «η κακή άμυνα της Μακάμπι δεν μπορούσε να σταματήσει τον Τζέιμς, τον Καλάθη, ακόμη και τον Βουγιούκα και τους έκανε μάγκες».

Τέλος, τονίζει πως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Μακάμπι στη σύγχρονη εποχή είναι πως εμπλέκονται πολλοί άνθρωποι στη στελέχωση της ομάδας και ο προπονητής δεν έχει τον κεντρικό και ρόλο της επιλογής παικτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...