ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Panatha USA»: Άγνοια για επενδυτή, στήριξη σε Γιαννακόπουλο

Τι απαντούν από τον σύνδεσμο φίλων του Παναθηναϊκού της Νέας Υόρκης, για τα σενάρια περί ενδιαφέροντος ομογενή επενδυτή για το τριφύλλι.

«Panatha USA»: Άγνοια για επενδυτή, στήριξη σε Γιαννακόπουλο

Την Παρασκευή είδε το φως της δημοσιότητας η πληροφορία περί έντονου ενδιαφέροντος Ελληνοαμερικάνου επενδυτή για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας μάλιστα ότι ο σύνδεσμος φίλων Παναθηναϊκού Νέας Υόρκης «Panatha USA» έχει ρόλο διαμεσολάβησης με τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να τρέξει η υπόθεση.

Οι άνθρωποι του συνδέσμου πάντως προχώρησαν σε διάψευση του εν λόγω δημοσιεύματος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν γνωρίζουν το οτιδήποτε περί ύπαρξης ομογενή επιχειρηματία από τις ΗΠΑ που σκέφτεται να εμπλακεί στην ΠΑΕ. Παράλληλα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη εξέφρασαν την απόλυτη στήριξή τους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το πρότζεκτ του Athens Alive.

Ο «Panatha USA» διέψευσε τα όσα γράφτηκαν στον ελληνικό Τύπο λίγες ώρες μετά την αντίστοιχη απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δήλωσε και εκείνος με τη σειρά του, άγνοια για το θέμα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 41.754 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...