ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέμερ: «Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους στην ΠΑΕ»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Τι είπε για τον Ουζουνίδη.

Βέμερ: «Σέβομαι τον Παναθηναϊκό, δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους στην ΠΑΕ»

Ο Γενς Βέμερ αποφάσισε να τοποθετηθεί για όλα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό αλλά και για το «καυτό» θέμα των χρημάτων που του χρωστά το «τριφύλλι», μέσω δήλωσής του στο sport24.gr.

Αναλυτικά η δήλωση του Βέμερ:

“Είμαι ψυχολογικά κουρασμένος. Θέλω να τελειώνω το συντομότερο με αυτή την ιστορία, ώστε να αφοσιωθώ στο τι θα κάνω παραπέρα. Κατάλαβα όλο αυτό το διάστημα ότι υπάρχει κοροϊδία από τον Παναθηναϊκό. Μου είπαν να λάβω πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που δικαιούμαι. Να πάρω 200.000€ και να χαρίσω 400.000€. Δεν μου έχουν πει τίποτα απολύτως για την εφορία. Μου έχουν δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελλάδα λόγω μη καταβολής φόρων, κάτι που έπρεπε να κάνει ο Παναθηναϊκός. Δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά το θέμα.

Καμία εγγύηση, τίποτα χειροπιαστό. Είμαστε εδώ και 1,5 χρόνο στο δικαστήριο και μου ζητούν διακανονισμό χωρίς να υπάρχει καμία εγγύηση. Γιατί να υπογράψω; Για να είμαστε πάλι στα δικαστήρια σε τρεις μήνες; Όλοι νομίζουν ότι θέλω να κάνω κακό στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι ότι δεν σέβομαι την ομάδα, είναι ότι δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που είναι στην ΠΑΕ. Και δεν αναφέρομαι, ασφαλώς, στο προσωπικό. Δεν βλέπω κάποιον αξιόλογο άνθρωπο να μου πει κάτι και να τον πιστέψω. Η αδιαφορία των ανθρώπων της ΠΑΕ με οδήγησαν ως εδώ. Αν δεν ήταν ο κ. Ουζουνίδης, η ομάδα τώρα θα είχε διαλυθεί”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.