ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύσκεψη για την αδειοδότηση, τι πιστεύουν στον Παναθηναϊκό

Τι συζητήθηκε στην σύσκεψη της Παρασκευής, παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου.

Σύσκεψη για την αδειοδότηση, τι πιστεύουν στον Παναθηναϊκό

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε κρίσιμη σύσκεψη στα γραφεία του ΣΚΑΪ, για τα τρέχοντα θέματα στον Παναθηναϊκό που είναι οι οφειλές και η προσπάθεια για τη λήψη άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Αλαφούζο να παρίσταται.

Σε γενικές γραμμές, ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται θετικός στο να βάλει χρήματα ώστε να καλυφθούν οι πιο κρίσιμες υποθέσεις και στη συνέχεια να γίνουν προσπάθειες για διακανονισμούς με τους υπόλοιπους που ζητούν χρήματα, ώστε να διευκολυνθεί η προσπάθεια του Παναθηναϊκού.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έδωσαν εκ νέου ραντεβού για τη Δευτέρα, όπου αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για το πως θα κινηθούν στο κρίσιμο ερχόμενο διάστημα. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα δοθεί παράταση της τάξεως των δύο εβδομάδων για την κατάθεση του φακέλου στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ (η προθεσμία λήγει στις 31/3), αλλά και ότι θα υπάρξει αλλαγή της ποινής σε περίπτωση μη λήψης άδειας, η οποία ως τώρα προβλέπει υποβιβασμό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...