ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Θύμα επίθεσης ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης – Του επιτέθηκαν με σφυρί

Επίθεση με βαριοπούλες δέχτηκε το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Νάσου Γουμενίδη στην λεωφόρο Κηφισίας.

Θύμα επίθεσης ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης – Του επιτέθηκαν με σφυρί

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ίδιος, στο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα μηχανάκι με δύο άτομα σταμάτησε δίπλα του.

Οι δύο άγνωστοι έσπασαν με ένα σφυρί το τζάμι του αυτοκινήτου του και του επιτέθηκαν χωρίς καν να του αναφέρουν τον λόγο.

Το βίντεο τράβηξε ο ίδιος με το κινητό του λίγα μόλις λεπτά μετά την επίθεση και ενώ ακόμα αιμορραγούσε στο χέρι.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοσιογράφος δέχεται επίθεση, καθώς το 2012 έξω από το σπίτι του άγνωστοι του είχαν στήσει ενέδρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE