ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Κυνηγά το όνειρο του ΝΒΑ ο Καλαϊτζάκης, έτοιμος για το draft!

Δηλώνει συμμετοχή στο draft του 2018 ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει ως στόχο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, σύμφωνα με το ESPN.

Κυνηγά το όνειρο του ΝΒΑ ο Καλαϊτζάκης, έτοιμος για το draft!

Έτοιμος να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για είσοδο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ είναι ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος σύμφωνα με το ESPN θα δηλώσει συμμετοχή στο draft του 2018.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Basket League από τον Τσάβι Πασκουάλ, γεγονός που τον βοήθησε στο να πατήσει περισσότερο στα πόδια του και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσω του draft.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό αλλά αποφάσισα να πάρω μέρος στο draft επειδή το μεγάλο μου όνειρο είναι να αγωνιστώ στο ΝΒΑ. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, πιστεύω ότι θα πετύχω τον στόχο μου», δήλωσε ο 19χρονος γκαρντ στο ESPN.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ατζέντης του Καλαϊτζάκη, Τάσος Δελημπαλταδάκης, τόνισε πως ο πελάτης του θα καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα στο ΝΒΑ και το καλοκαίρι θα μεταβεί στις ΗΠΑ για προπονήσεις, ούτως ώστε να τον τσεκάρουν οι scouts από τη λίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...