ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ρόλος της κυβέρνησης για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού

Τι μπορεί να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Βασιλειάδης για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός για τον Παναθηναϊκό;

Ο ρόλος της κυβέρνησης για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού

Η αλήθεια είναι ότι η Κυβέρνηση δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό, μετά τη σημερινή εξέλιξη και το γεγονός ότι δεν πέρασε η πρόταση της ΑΕΚ στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας για αλλαγή της ποινής υποβιβασμού αν μια ΠΑΕ δεν πάρει αδειοδότηση. Οι «πράσινοι» είναι στο χείλος του γκρεμού και έχουν μπροστά τους πέντε μέρες (αν τελικά δε δοθεί παράταση 15 ημερών από την ΕΠΟ) για να διακανονίσουν οφειλές ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα έχει προσπαθήσει να βοηθήσει. Και ο λόγος είναι απλός: Το πολιτικό κόστος, ενόψει και εκλογών, είναι τεράστιο για τον Αλέξη Τσίπρα. Το θέμα είναι πως μπορεί, από εδώ και στο εξής, ο πρωθυπουργός, αλλά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, να δράσουν για να μην υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός.

Είναι εξαιρετικά πιθανό, ο κ. Βασιλειάδης να έρθει ξανά σε επαφή με την ΕΠΟ και να μην πιέσει, προκειμένου να βρεθεί κάποιο «παράθυρο» το οποίο θα σώσει τον Παναθηναϊκό. Άλλος τρόπος  για να γίνει κάτι από την Κυβέρνηση δεν υπάρχει. Κι όλα αυτά, ενώ βρισκόμαστε σε μια περίοδο που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συζητά με την κυβέρνηση για το Athens Alive και την ΠΑΕ, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τους συμπαίκτες του να βάλουν από τώρα κάποια χρήματα για την ομάδα, ώστε να «σβήσει» το σενάριο του υποβιβασμού

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάμε για ένα διάστημα ημερών πάρα μα πάρα πολύ κρίσιμο. Από τη μια ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να συμφωνήσουν με τους 100 και βάλε πιστωτές, από την άλλη θα έρθουν ξανά σε επαφή με την κυβέρνηση για να δουν όλοι μαζί αν μπορεί η ΕΠΟ να βρει τρόπο, προκειμένου οι «πράσινοι» να σωθούν. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...