ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περιμένει τις εξελίξεις για αποφάσεις ο Ουζουνίδης

To μεγάλο -αγωνιστικό- δίλημμα του Εβρίτη τεχνικού, ο οποίος αναμένει αποφάσεις.

Περιμένει τις εξελίξεις για αποφάσεις ο Ουζουνίδης

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού απόλαυσαν το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων και από σήμερα, Δευτέρα, επιστρέφουν στο Κορωπί και στο καθιερωμένο ραντεβού τους για προπόνηση.

Το ζήτημα που έχει προκύψει και απασχολεί έντονα τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του είναι το τι μέλλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα. Ο Εβρίτης τεχνικός αναμένει και εκείνος με τη σειρά του το τι θα αποφανθεί το Δ.Σ της λίγκας κι αν υπάρξει κάποια εξέλιξη σχετικά με τις πιθανότητες επανέναρξης του πρωταθλήματος, ούτως ώστε να διαμορφώσει ανάλογο πρόγραμμα στο Κορωπί.

Σε περίπτωση που αποφασιστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, άπαντες θα ανεβάσουν ρυθμούς τις επόμενες ημέρες, ωστόσο αν τα πράγματα παραμένουν ως έχουν και συνεχιστεί η διακοπή, τότε ο Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα διαμορφώσουν ανάλογα το πρόγραμμα προπόνησης, αναζητώντας νέα ομάδα για φιλικό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έχει υπόψιν του ότι σε περίπτωση που δεν έχουμε αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η διεξαγωγή νέας φιλικής αναμέτρησης είναι επιβεβλημένη, ώστε οι παίκτες να διατηρήσουν σε αξιοπρεπή επίπεδα τον αγωνιστικό ρυθμό τους και τη φόρμα τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.