ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήρε θέση ο Γκιστ: «Δεν αντέχω Σίνγκλετον – Γκάμπριελ, αν δεν σκοράρεις δεν νικάς» (pic)

O Tζέιμς Γκιστ πήρε θέση στην... πράσινη διαμάχη περί της άμυνας και της επίθεσης, δίνοντας... πάσα στον κόσμο.

Πήρε θέση ο Γκιστ: «Δεν αντέχω Σίνγκλετον - Γκάμπριελ, αν δεν σκοράρεις δεν νικάς» (pic)

Ενδο-οικογενειακή… διαφωνία έχει ξεσπάσει στον Παναθηναϊκό σχετικά με το δίλημμα «άμυνα vs επίθεση» στο μπάσκετ και ποιο από τα δύο στοιχεία είναι ικανό να δώσει τη νίκη σε μια ομάδα.

Οι Σίνγκλετον και Γκάμπριελ τάσσονται υπέρ της άμυνας, ο Μάικ Τζέιμς τιτίβισε νωρίτερα και είπε τη δική του άποψη (ότι τα ματς τα κρίνουν οι γκαρντ) και στη συνέχεια ήρθε η σειρά του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος τοποθετήθηκε ως εξής:

«Πραγματικά είμαι έτοιμος να μιλάω για αυτό όλη μέρα. Παίρνω σοβαρά την άμυνα. Είναι απαραίτητη, αν θες να είσαι ένας παίκτης ή μια ομάδα στην ελίτ. Αλλά, αν δεν σκοράρεις, δεν νικάς. Τι πιστεύετε εσείς, γιατί αλήθεια δεν αντέχω άλλο τον Κρις Σίνγκλετον και τον Κένι Γκάμπριελ».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.618 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by James Gist III (@vongistenberger21)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.