ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στον Κουρμπέλη

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Σκίμπε για το σημερινό φιλικό με την Αίγυπτο.

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στον Κουρμπέλη

Η Εθνική μας Ομάδα αντιμετωπίζει απόψε (21:00) στην Ελβετία την παρέα του Μοχάμεντ Σαλάχ και του Άμρ Ουάρντα (Αίγυπτος) επί ελβετικού εδάφους, σε φιλική αναμέτρηση εν όψει της νεοσύστατης διοργάνωσης του Nations League.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, θέλοντας να δει μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με το ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στην Ελβετία.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που διεκδικούν μια θέση στη βασική ενδεκάδα του Σκίμπε είναι και ο κάπτεν του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να «σπάσει» το δίδυμο Ζέκα – Ταχτσίδη στον άξονα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ενδεχόμενα για χρησιμοποίηση του Κουρμπέλη από την αρχή του ματς αναμένεται να προσδώσουν ενδιαφέρον, ιδίως εάν ο Γερμανός επιλέξει τον 24χρονο ποδοσφαιριστή ως παρτενέρ του Ζέκα, θυμίζοντας το ζευγάρι που κάλυπτε τον άξονα των «πρασίνων» την περασμένη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.