ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίνδυνος και με Στραματσόνι, τι σκέφτεται ο Ιταλός

Στο προσκήνιο το ζήτημα των οφειλών του Παναθηναϊκού στον Ιταλό προπονητή, ο οποίος μπορεί να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για το τριφύλλι.

Κίνδυνος και με Στραματσόνι, τι σκέφτεται ο Ιταλός

Μέσα σε όλον αυτόν τον «κυκεώνα» οφειλών προς πρώην ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, υπάρχει και η υπόθεση του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην επιλογή της δικαστικής οδού για να διεκδικήσει τα χρήματα που του χρωστάει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» έχουν μπει σε συζητήσεις με τον Ιταλό προπονητή, ωστόσο λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη κι αν διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κοινός τόπος, είναι πολύ πιθανό να δώσει εντολή στον Έλληνα δικηγόρο του να κινήσει τις διαδικασίες για προσφυγή, ούτως ώστε να πιέσει για να λάβει ένα ποσό άνω των 500.000 ευρώ, ιδίως το μερίδιο της εφορίας για να μην μπλοκαριστούν οι λογαριασμοί του.

Η διαφορά στην υπόθεση του Στραματσόνι, σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες, είναι η δυνατότητα του Ιταλού να έρθει απευθείας σε επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο και υπάρχει η περίπτωση να θελήσει να επικοινωνήσει με τον ίδιο προτού κινήσει τις διαδικασίες για προσφυγή. Πάντως, εάν το θέμα φτάσει εν τέλει στα δικαστήρια, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν ακόμη μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.