ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τετ α τετ και συνεχείς επαφές με τους παίκτες ο Ουζουνίδης

Tι σκέφτεται να πράξει ο Εβρίτης τεχνικός προκειμένου να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του εν όψει του αθηναϊκού ντέρμπι.

Τετ α τετ και συνεχείς επαφές με τους παίκτες ο Ουζουνίδης

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στον Παναθηναϊκό, τα αγωνιστικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, καθώς προτεραιότητα έχει η εύρεση μιας λύσης για την κατάθεση ενός «βιώσιμου» φακέλου στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, μέσω νόμιμων ενεργειών, ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή του τριφυλλιού στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Όμως, από τη στιγμή που αποφασίστηκε η επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει τις δικές του προτεραιότητες, οι οποίες αφορούν την παρουσίαση ενός ανταγωνιστικού συνόλου το οποίο θα αφήσει για λίγο στην άκρη όλα όσα συμβαίνουν, για να αντιμετωπίσει το δύσκολο επικείμενο ματς στην έδρα της ΑΕΚ.

Ο Εβρίτης τεχνικός βλέπει τι συμβαίνει στο Κορωπί, με τους ποδοσφαιριστές να αναρωτιούνται για το τι μέλλει γενέσθαι στον σύλλογο, ωστόσο αυτό που αναμένεται να πράξει είναι το να πραγματοποιήσει συνεχή τετ α τετ με το ρόστερ του, ώστε να τονώσει το ηθικό τους και να τους δώσει κίνητρο στο να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στο ντέρμπι αλλά και στα εναπομείναντα ματς μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.410 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εξάλλου, η κατάσταση δεν είναι πρωτόγνωρη για τον Ουζουνίδη, ο οποίος φέτος έχει καταφέρει να εξισορροπεί όλα όσα συμβαίνουν έξω από το προπονητικό κέντρο, παρουσιάζοντας στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων ένα αξιόμαχο σύνολο που παλεύει για το καλύτερο δυνατό στα επίσημα ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.