ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συναδινός για το Athens Alive: «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αξιοποιήσεις μια εγκατάσταση»

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, μίλησε για το Athens Alive και την προοπτική του να δοθεί το ΟΑΚΑ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους συμπαίκτες του.

Συναδινός για το Athens Alive: «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αξιοποιήσεις μια εγκατάσταση»

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» και στους δημοσιογράφους, Αλέκα Ζουμή και Διονύση Δεσύλλα,  αναφερόμενος στο Athens Alive, ο γ.γ.Α. τόνισε: «Δεν έχω τα δεδομένα μπροστά μου. Αν η ΕΟΕ θεωρεί ότι το ΟΑΚΑ της ανήκει -και το Στάδιο Καραΐσκάκη της ανήκει αλλά πριν από μερικά χρόνια ψηφίσαν να παραδοθεί πάλι σε ιδιωτική εταιρεία, για να έχουμε και μια ιστορική μνήμη- το ΟΑΚΑ υπάγεται στο υπερταμείο, το ελληνικό κράτος πληρώνει περίπου πέντε εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, έχει άλλα πέντε εκατομμύρια έσοδα το ΟΑΚΑ», είπε ο κ. Συναδινός.

Παράλληλα, ο κ.Συναδινός, επεσήμανε: «Οπωσδήποτε εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει αξιοποιηθεί όπως θα έπρεπε, αν κάνετε μια βόλτα θα δείτε σε πολλά σημεία την εγκατάλειψη που υπάρχει. Υπάρχουν πολλά ζητήματα γραφειοκρατικά και δεν είναι μόνο το οικονομικό, μέχρι το 2015 λειτουργούσε παράνομα. Όλα αδειοδοτήθηκαν από εμάς».

Τέλος, ο γ.γ.Α. τόνισε ότι «υπάρχουν πολλοί τρόποι να αξιοποιήσεις μια εγκατάσταση, μπορεί να γίνει με συγχρηματοδότηση, μπορεί να δοθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και να καλύπτει όλα τα έξοδα λειτουργίας κάποιος ιδιώτης, ομάδα αθλητική, ταυτόχρονα να τον δεσμεύσεις να κάνει συγκεκριμένες εργασίες, να δίνει δωρεάν τις εγκαταστάσεις στις εθνικές ομάδες, να τον υποχρεώσεις ανταποδοτικά να αφήνει μέσα τα σχολεία, υπάρχουν πολλοί τρόποι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...