ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 13

Τώρα μιλάει ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι στα κάγκελα μετά τις τελευταίες εξελίξεις και στην αποψινή ανοικτή συνέλευση της Θύρας 13 στον Τάφο του Ινδού αναμένεται η πρώτη δυναμική αντίδραση από τους οπαδούς.

Τώρα μιλάει ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Oπως καταλαβαίνει κανείς, με την ομάδα να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, με τον υποβιβασμό να είναι πιο ορατός από ποτέ και με το μέλλον αβέβαιο, ο κόσμος προσπαθεί να συσπειρωθεί και να πάρει οργανωμένα αποφάσεις για τις αντιδράσεις του. Η αποψινή έκτακτη ανοικτή συνέλευση γίνεται με πρωτοβουκλία της Θύρας 13 στο κλειστό της Λεωφόρου και είναι χρέος των ανθρώπων του “τριφυλλιού” να βρεθούν στον “Τάφο του Ινδού”

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της Θύρας 13 για την αποψινή συνέλευση στο κλειστό της Λεωφόρου:

«Η Θύρα 13 καλεί τους φίλους του Παναθηναϊκού σε ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 21:00 στον ιστορικό τάφο του Ινδού. Ο κατήφορος που βιώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σεβόμενοι τα 110 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και γενναίες αποφάσεις.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.