ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκδικάστηκε η υπόθεση Βέμερ, προς ενεργοποίηση η ποινή για το -3

Η έδρα απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή και πλέον «τρέχουν» οι διαδικασίες για την εφαρμογή της ποινής αφαίρεσης βαθμών.

Εκδικάστηκε η υπόθεση Βέμερ, προς ενεργοποίηση η ποινή για το -3

Η εκδίκαση για την υπόθεση του Γενς Βέμερ προχώρησε, όπως αναμενόταν, κανονικά, καθώς η έδρα απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για νέα αναβολή, με τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Άλκη Παπαντωνίου να τονίζει ότι έχουν γίνει προσεγγίσεις μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη, ζητώντας ισότιμη μεταχείριση.

Η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά και πλέον «τρέχουν» οι διαδικασίες για την επιβολή της προβλεπόμενης ποινής κατά του Παναθηναϊκού, την αφαίρεση τριών βαθμών.

Πλέον, εκείνο που μένει να φανεί είναι το πότε θα λάβει χώρα η κοινοποίηση της απόφασης, καθώς αν συμβεί άμεσα, πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θα έχει προθεσμία τριών ημερών μετά το εν λόγω παιχνίδι (έως Μεγάλη Τετάρτη) ώστε να εξοφλήσει εξ ολοκλήρου τον Βέμερ και να του επιστραφούν οι βαθμοί.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 103.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν όμως η απόφαση βγει μετά το ντέρμπι, κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει περιθώριο έως τις 18 Απριλίου, τρεις ημέρες μετά το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο (15/4) ώστε να διευθετήσει την οφειλή του προς τον Βέμερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...