ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Κορωπί ο Κωνσταντίνου

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να μιλήσει στους παίκτες για τα οφειλόμενα

Στο Κορωπί ο Κωνσταντίνου

Η κατάσταση στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μόνο ευχάριστη δεν είναι, αφού στους παίκτες οφείλονται πολλά χρήματα και ήδη οι ξένοι έχουν αρχίσει να αντιδρούν, μιας και οι οφειλές προς αυτούς είναι μεγάλες και κάποιοι δεν έχουν πάρει καν τη δόση του Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό πριν από δύο μέρες ζήτησαν συνάντηση με τη διοίκηση για να καθοριστεί ένα πλάνο και να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι και σήμερα ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετέβη στο Κορωπί για να τους ενημερώσει.

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ συζητάει με τους παίκτες με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα τους ότι όσοι δεν έχουν λάβει την εξόφληση Οκτωβρίου θα τη λάβουν τη Δευτέρα, ενώ την ίδια ημέρα θα καταβληθεί και μέρος της δόσης του Δεκεμβρίου. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνου αναμένεται να ενημερώσει σχετικά και το τεχνικό επιτελείο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ζητηθεί από τους παίκτες εκ νέου να υπογράψουν χαρτιά διακανονισμών (οι περισσότεροι ξένοι δεν το έχουν κάνει, σε αντίθεση με τους Έλληνες) αλλά αν οι παίκτες δε δουν τα χρήματα, δύσκολα θα βάλουν υπογραφές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.