ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κολοβέτσιος: “Ναι, σκεφτόμαστε το μέλλον μας”

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο Παναθηναϊκός, το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κολοβέτσιος:

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τα όσα έχουν γίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: «Στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι σ’αυτά, σχεδόν σε κάθε ντέρμπι κάτι είχαμε και τελείωνε στα δικαστήρια. Είναι κακό για όλους και τους παίκτες, ακόμη και εκείνους που θα ήθελαν να έρθουν στην Ελλάδα.

Για τα όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό: «Ακόμα και οι ξένοι έχουν συνηθίσει με το τι γινεται εδώ. Συνηθίσαμε με τα όσα γίνονται στην ομάδα, ελπίζουμε να βρεθεί λύση γρήγορα, κυρίως για την ομάδα, αλλά να αισθανθούμε κι εμείς ασφάλεια μέσα απ΄αυτό. Θα πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε στις προπονήσεις και στο αγωνιστικό κομμάτι».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάσουν τα όσα γίνονται στην ομάδα με την προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ.

«Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, έχουμε δουλέψει πολύ πρέπει να είμαστε με το κεφάλι ψηλά, να αγωνιστούμε και να δούμε τι θα γίνει».

Για το ότι παίζει κόντρα στην πρώην ομάδα του: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα αυτό με την ΑΕΚ, τους εύχομαι τα καλύτερα, έχω πολλούς φίλους εκεί. Τώρα όμως είμαι στον Παναθηναϊκό και θα παλέψω για την ομάδα μου. Βέβαια μεταξύ μας πειράγματα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν».

Για το πως περιμένει την ΑΕΚ: «Θα έχει πολύ καλή ψυχολογία, θα τους κάνει δυνατούς και ο κόσμος, θα είναι λογικά πολύ επιθετικοί. Εμείς θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, θα πρέπει να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας και να ψάξουμε γκολ μέσα από τις αντεπίθεσεις. Το μυστικό είναι το καθαρό μυαλό».

Πως θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ρίξει τον ρυθμό της ΑΕΚ: «Να τους πάρουμε την κατοχή της μπάλας είναι ένας τρόπος κι αυτός αντιμετωπισεις τον ρυθμός της, λογικό είναι να πιέσει η ΑΕκ αλλά εμείς μπρούμε να τα καταφέρουμε».

Αν πιστεύει πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα: «Ναι πιστεύω πως η ΑΕΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Πιο οργανωμένη, πιο σταθερή, το δείχνουν και τα αποτελέσματα».

Ποιον ποδοσφαιριστή υπολογίζει περισσότερο: «Είναι πολύ καλοί οι επιθετικοί της, έχει δυνατή μεσαία γραμμή, πολλοί είναι που θέλουν προσοχή».

Αν θεωρεί πως είναι για τον Παναθηναϊκό ματς 5αδας: «Αν καταφέρουμε να πάρουμε απ’ όλα τα ματς αυτό που θέλουμε, άρα και από αυτό, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.

Αν σκέφτονται το μέλλον τους: Η αλήθεια είναι ότι περνάει από το μυαλό μας. Δεν θα πω ψέματα, θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα το αντίθετο. Προσπαθούμε να έχουμε καθαρό μυαλό και να μάθουμε τι θα γίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...