ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήμερα η εκδίκαση για Βέμερ, τι ισχύει με την ποινή του -3

Όλα δείχνουν ότι θα εκδικαστεί η αίτηση. Τα δεδομένα για την ποινή.

Σήμερα η εκδίκαση για Βέμερ, τι ισχύει με την ποινή του -3

Σήμερα, στις 13:00 θα λάβει χώρα η εκδίκαση για την αίτηση ενεργοποίησης της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό, λόγω του Γενς Βέμερ.

Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα εκδικαστεί και δεν θα υπάρξει άλλη αναβολή, με το -3 να πηγαίνει προς… ανακοίνωση, καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει ως τώρα εξωδικαστικό σημείο επαφής για να διευθετήσουν τα πράγματα.

Εάν η απόφαση για το -3 βγει άμεσα, τότε ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο έως τη Μεγάλη Τετάρτη ώστε να καταβάλει το ποσό των 530.000 ευρώ που οφείλει στον Γερμανό και να του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.759 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν όμως η απόφαση δεν βγει άμεσα, αλλά κοινοποιηθεί σε διαφορετική ημερομηνία, τότε τα χρονικά περιθώρια «ανοίγουν» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να πληρώσει μετά το επόμενο επίσημο ματς του, στις 18 Απριλίου, με τον Ατρόμητο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.