ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πέιν: Η προσπάθεια αποδίδει καρπούς! (pics)

O Άντριαν Πέιν έδειξε, κόντρα στη Βαλένθια, ότι αρχίζει να μπαίνει στο «κλίμα» της Ευρώπης και του Παναθηναϊκού.

Πέιν: Η προσπάθεια αποδίδει καρπούς! (pics)

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε στο παρκέ του ΟΑΚΑ ότι έχει ανέβει (ψυχολογικά και αγωνιστικά) επικρατώντας με 75-56 της Βαλένθια δίχως να πατήσει το γκάζι. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο εν λόγω αποτέλεσμα ήταν ο Νικ Καλάθης, ο οποίος σημείωσε ακόμη ένα double double φέτος (17 πόντοι – 10 ασίστ), ωστόσο ο «παράγοντας Χ» για το τριφύλλι ήταν ένας… ψηλός.

Αναφερόμαστε στον Άντριαν Πέιν, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τα πράσινα, καταγράφοντας 12 πόντους (4/10 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 4/8 βολές), 8 ριμπάουντ (5 αμυντικά – 3 επιθετικά), 2 μπλοκ, 1 ασίστ και 5 κερδισμένα φάουλ σε 17:02 συμμετοχής.

Η εμφάνιση του Πέιν δικαιώνει τόσο τον ίδιο και τις προσπάθειες που κάνει ώστε να κατανοήσει το αγωνιστικό στυλ της Ευρώπης, καθώς για χάρη του Παναθηναϊκού πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό, γεγονός που φάνηκε εξ αρχής. Παρά την ποιότητά του, έπρεπε να περάσει ένα διάστημα προσαρμογής ώστε να… καταλάβει το στυλ του Παναθηναϊκού, τα «θέλω» του Πασκουάλ και το τι… παίζει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στη Βαλένθια αποδεικνύουν ότι ο Πέιν βρίσκεται στον σωστό δρόμο για την πλήρη ενσωμάτωσή του στα ευρωπαϊκά στάνταρ, γεγονός που θα επιτευχθεί μέσω της σκληρής δουλειάς και της αγωνιστικής τριβής.

Ένα από τα στοιχεία που προσμετρώνται στα «υπέρ» του Πέιν είναι ότι ο ίδιος συνέχισε σε… ταπεινούς ρυθμούς, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του ματς. Μπορεί να γνώριζε ότι έβαλε και εκείνος το λιθαράκι του στη νίκη επί της Βαλένθια, ωστόσο δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι θέλει αρκετή δουλειά, βαθμολογώντας μάλιστα με… C τον εαυτό του (το αντίστοιχο «Γ») όσον αφορά το επίπεδο ετοιμότητάς του.

Κρίνοντας από την αγωνιστική συμπεριφορά του, εκεί όπου αρχίζει να μοιάζει ως ένα υπολογίσιμο μέγεθος στους αντίπαλους ψηλούς, αλλά και τον… ήσυχο τρόπο που αντιμετωπίζει τον εαυτό του, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το μέλλον επιφυλάσσει ακόμη καλύτερα γεγονότα, τόσο για τον Αμερικανό ψηλό, όσο και για τον Παναθηναϊκό!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...