ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξέσπασμα Μολίνς: «Με αυτές τις συνθήκες σε άλλες ομάδες δεν θα είχε μείνει ούτε ένας παίκτης»!

Είπε τα πράγματα με το όνομά τους ο Γκιγιέρμο Μολίνς.

Ξέσπασμα Μολίνς: «Με αυτές τις συνθήκες σε άλλες ομάδες δεν θα είχε μείνει ούτε ένας παίκτης»!

Αναλυτικά όσα είπε στο novasports.gr:

 Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Αισθάνομαι καλά. Δεν πονάω, μου πήρε δύο μήνες να επιστρέψω και είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι καλά γιατί είναι ένας σύνθετος τραυματισμός».

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Για μένα είναι πολύ απλό. Πέρσι εμείς τιμωρηθήκαμε μόνο για πρόβλημα στο γήπεδό μας. Φέτος με προβλήματα σε άλλο γήπεδο τιμωρηθήκαμε όλοι. Ούτε εμείς κάναμε κάτι, ούτε η Λάρισα έκανε κάτι αλλά τιμωρούμαστε. Έτσι είναι όμως η κατάσταση. Ελπίζω να τελειώσουμε το πρωτάθλημα δυνατοί. Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας».

Για τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό: «Κάποιες φορές γνωρίζουμε λιγότερα από όλους τους άλλους. Για μένα όσοι δουλεύουμε από τους παίκτες ως τους εργαζόμενους αυτή την περίοδο στην ομάδα είναι ήρωες. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Κουρμπέλη. Κόντρα στον Ολυμπιακό χτύπησε και έπαιξε μετά κόντρα στον Αστέρα. Όλα αυτά χωρίς να έχει πληρωθεί. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει θέληση. Ας ελπίσουμε ότι θα φτιάξουν τα πράγματα».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ανησυχεί για το μέλλον του: «Όχι για μένα δεν ανησυχώ σε καμία περίπτωση. Μου αρέσει εδώ και θέλω να μείνω. Αν δεν μου άρεσε δεν θα συνέχιζα. Προβληματίζομαι για το μέλλον του Παναθηναϊκού που είναι ένας σημαντικός σύλλογος. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχω παίξει και σε άλλες ομάδες, τέτοιο πράγματα δεν έχω ξαναζήσει. Σε άλλη ομάδα με αυτές τις συνθήκες μπορεί να μην είχε μείνει κανένας παίκτης. Εδώ είναι μαχητές και έχουν πει όλοι ότι θα μείνουν ως το τέλος της σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...